Webbplats

Med en snygg och välplanerad webbplats hjälper du både nya och återkommande kunder och besökare samtidigt som du stärker din digitala närvaro.

Vi på Webbsolut hjälper dig att ta fram din nya webbplats.

Vad kostar en webbplats?

Vår målsättning är att erbjuda så låga priser som möjligt. Genom att du själv deltar aktivt i projektet och skapar ditt innehåll (text, bild, video) och lägger in det själv, kan du vara med och påverka priset. Därför kan vi erbjuda webbplatser från så lågt som 350€*.

Om du hellre vill koncentrera dig på ditt egna arbete kan vi ta hand om hela processen med webbplatsen. Det som styr priset är omfånget, designen och funktionerna på webbplatsen. En normalstor informationssajt brukar kosta mellan 800-1200€*.

Uppdatering av befintlig webbplats

Skulle du hellre behöva hjälp med att göra ändringar på din befintliga webbplats är det bara att kontakta oss och meddela vad du önskar att få hjälp med. Vi återkommer därefter med en uppskattning av kostnaden. Om du tycker att det låter bra så sätter vi igång så fort som möjligt.

Hemsida eller webbplats?

Hemsida, webbplats, sajt eller webbsida. Begreppen är många och används ofta som synonymer för samma sak. Om man ska vara petig så finns det några skillnader och vi reder ut begreppen.

Hemsida

Uttrycket ”hemsida” används lite slarvigt som synonym till ”webbplats”. Ordet härstammar från det engelska uttrycket ”home page” vilket syftar på själva startsidan på en webbplats och inte en hel webbsajt.

Webbplats

Ordet ”webbplats” eller ”webbsajt” syftar till alla de sidor som finns tillgängliga på en och samma domän. Alla

Webbsida

En ”webbsida” är en enskild sida på en webbplats. Det kan vara en landningssida eller en kampanjsida eller vilken sida som helst som finns på webbplatsen.

___
*Priserna är exkl. moms och ska ses som riktpriser.